Nieuws

Probz presents: Zack Ink & Vani (Glitchgang) +SupportProbz zackink 19mei poster
19 mei – Probz –  ECI Cultuurfabriek – 21:00 / 01:30

TICKETS <- klik hier!

Roermond, maak je op voor een Glitch Gang  Clash Of Schools.

Deze editie een mix van rauwe rap, boomin-trap en snoeiharde drumloops. Mondje dicht en luister! Met Zack ink & Vani, McRouwkost, Mohiem, Bobo Sowieso, Harry van de Flat, Swingaling Gang en Rawthentic Crew. Rap-meesters aan het woord tijdens deze clash of schools. Behind the wheelz of steel, resident DJ LeslowLive kleding bedrukken door FR1 op de hook!

Zack Ink & Vani
Zoals veel mensen met tattoos kunnen beamen, vertellen de tattoos van een persoon veel over het leven van de drager. Zo ook bij Zack. De welbekende 7Barkie (in de vorm van het getal 700) en Glitch Gang adlibs zijn vereeuwigd op zijn linker hand. ‘Glitch Gang ben ik aan het oprichten. Het moet een soort organisatie worden waar ik artiesten onder kan uitbrengen. Nu zijn dat Vani, Goya T en ik,’ legt Zack uit. ‘Een glitch is een fout in het systeem. Als je glitcht, dan maak je iets mogelijk wat onmogelijk is. Ik kom van de bodem en ik zou tekenen bij het grootste label van Nederland. Dat is een glitch.‘Ik blijf glitchen tot ik doodga.’ De tattoo van het getal 700 staat voor 7Barkie wat ook vaak terugkomt in Zack’s muziek. ‘Oorspronkelijk komt het uit de buurt waar ik ben opgegroeid, Zevenkamp. Tegenwoordig is het heel Oost en omstreken en dit maal in Roermond.

Mohiem
Mohiem (Voormalig bekend als Mootje Doudouh) is een rapper die is geboren en getogen in Roermond, is al wat langer bezig is in het circuit. Heeft in het voorprogramma gestaan van o.a. Miss Montreal, Adje, Zwart Licht, Fresku, Önder en enkele anderen. Zelf is Mohiem nog niet nationaal doorgebroken maar blijft hij wel nog altijd tracks releasen. #MOHIEM

Swingaling Gang
De Nederlandse rap formatie Swingaling Gang uit Venlo zijn sinds 2012 actief met het maken van HipHop muziek. De mannen van SG hebben ook een aantal mixtapes uit ‘Davenitief’ en in 2015 presenteerde rapper Young Eve zijn eerste mixtape genaamd NIgga v/d LO.
De mannen hebben ook een aantal video’s online staan zoals Young Eve ft Erro B – Wat Je Wil. En Papa B – Oekoestylo. Ook hebben de mannen in voorprogramma’s gestaan voor rapartiesten Cho, Lijpe en Sjaak.

BoboSowieso
25 jarige rapper uit roermond afkomstig uit Angola! Started from the bottom maar hij klimt rustig.2017 kan je veel verwachten van de boy “Real Stories” dus maak je borst maar nat.

Harry van de Flat
Harry beter bekend als de oprichter van Puur Entertainment en de samenwerkingen met o.a. RAW Entertainment en Crap Records is een jongen van 19 jaar met een moeilijk verleden, Harry is opgegroeid in de wijk de Donderberg te Roermond

Aanvang optredens: 21:00
Locatie: ECI Cultuurfabriek
VVK: € 10,-
Deur: € 12,50

Op social media te volgen
Facebook: www.facebook.com/Probz0475
Instagram: www.instagram.com/probz0475
Twitter: www.twitter.com/probz0475

Probz is een samenwerking tussen de ECI Cultuurfabriek en het Jongerenwerk van Wel.kom Roermond

 

Reacties gesloten